Hoe kan een administratiebureau jou helpen?

Hoe kan een administratiebureau jou helpen?

De administratie is over het algemeen niet de favoriete bezigheid van ondernemers. Dit komt omdat de administratie je niet direct winst en/of omzet oplevert. De administratie dient altijd juist te zijn, maar je kunt hier geen directe kasstromen aan overhouden. Veel ondernemers willen zich echter bezig houden met het genereren van meer omzet en hierdoor blijft de administratie vaak liggen. Gelukkig is dit een klusje dat je perfect kunt uitbesteden aan een administratiekantoor! In deze blog vertellen we je meer over administratiekantoren en hoe deze jou kunnen helpen bij het ondernemen.

Wat doet een administratiekantoor

Een administratiekantoor kun je voor diverse werkzaamheden inzetten. Zo kun je de salarisadministratie Groningen uitbesteden aan een administratiekantoor, maar ook de personeelsadministratie en bijvoorbeeld de boekhouding. Een administratiekantoor is gespecialiseerd in het voeren van de diverse vormen van administratie en hiermee voer je een stukje zekerheid in. Het is namelijk erg belangrijk om een juiste administratie te voeren in jouw onderneming. Juist omdat het zo belangrijk is dat de administratie goed gevoerd wordt is het inschakelen van een administratiekantoor zo handig. Je weet enerzijds dat het goed gebeurd en anderzijds ook dat je hier zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt hoeft te zijn.

Kosten administratiekantoor

Over het algemeen werken er behoorlijk intelligente medewerkers op een administratiekantoor. Deze intelligente mensen dienen een fatsoenlijk salaris te ontvangen en hierdoor kost een administratiekantoor per uur behoorlijk veel. Dit bedrag zal voor veel startende ondernemers een rem zijn om met een administratiekantoor in zee te gaan. Toch zijn de kosten van bijvoorbeeld een administratiekantoor Groningen in verhouding vrij laag. Als jij zelf zo’n 20 uur aan de administratie zou kwijt zijn en een administratiekantoor dit in 10 kan, dan houd je dus 20 uur over en betaal je het administratiekantoor voor 10 uur. De 20 uur die jij overhoudt kun je direct in je onderneming steken. De extra opbrengst die je uit je eigen 20 uur kunt halen weegt over het algemeen dan ook gemakkelijk op tegen de 10 uur die je het administratiekantoor hoeft te betalen. Op deze manier kan een ‘duur’ administratiekantoor jou dus al snel geld opleveren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.